Pronašla je jeftinu kamp prikolicu:Odlučila je da preuredi i kada su vidjele njene drugarice svi su bili ljubomorni na nju! – Brzina

Pronašla je jeftinu kamp prikolicu:Odlučila je da preuredi i kada su vidjele njene drugarice svi su bili ljubomorni na nju!

ećina tinejdžera provede ljetni odmor u kampu, na jezeru ili u nestašluku. Međutim, jedna 14-godišnja djevojka je iskoristila svoj ljetni raspust da uradi nešto što se definitivno ne viđa svaki dan!

Loading..

Mnogo mlađih osoba odluči da provede svoj ljetni raspust na nekom kampu,na jezeru,ili praveći razne smicalice.

Jedna 14-gidušnja djevojka je odlučila da svoj raspust ljetni napravi tako da uradi nešto što nije normalno da se vidi svaki dan i što je sasvim drugačije od drugih stvari.

Nakon što je otkrila kamp prikolicu na prodaju preko interneta, 14-godišnja Eli odlučila je da potroši 200 dolara kako bi je učinila svojom. Nakon toga, bila je spremna potpuno da je transformiše.

Mlada djevojčica,Eli koja ima 14 godina je odlučila da svoju ušteđevinu od 200 dolara potroši tako što će kupiuti tu kamp prfikolicu i tako što će ona postati njeno lično vlasništvo.

Nakonšto je dovuka kamp prikolicu bila je psmrena sto posto da je prormijeni da dobije sasvim novi izgled na kojem će joj svi zavidjeti.

Kućica je prije svega bila namjenjena za kampovanje ali i za lov.Baš radi toga ona je jako loše izgledala i kada je pogledate imali ste osjećaj da njoj nema pomoći.

Eli je došla do ove ideje nakon što je njen stariji brat Isaja odlučio da izgradi jednu malenu kolibu na njihovom imanju,Gledajući njega ona je željela tkaođe svoje mjesto za opuštanje,za odmor i uživanje.Ali željela je da se nalazi u blizini kuće,da ima struju ali naravno neizostavni WI FI.

Ona je došla na ideju da unutrašnost bude boje breskve i da sve po boji doda i tačkice koje će biti jako lijepe i dat’ će poseban izgled.

ELIN OTAC,lERI JE ODLUČIO DA JOJ POMOGNE OKO STOLARIJE A NJENA BAKA JOJ JE POMOGLA SA ZAVJESAMA.

Eli se nada da će do sledeće godine moći da priušti i nove prozore i tako prominei skroz izgled svoje kamp kućice.

Elin ljetni raspust je u potpunosti spreman a ona je presretna!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *