Pripremite ovaj prirodni lijek:Zaboravite na bolesti,očistit će vam organizam!Vaš život će biti spašen i produžen! – Brzina

Pripremite ovaj prirodni lijek:Zaboravite na bolesti,očistit će vam organizam!Vaš život će biti spašen i produžen!

Za ovaj lijek je malo ljudi čuli.Mi Vam savjetujemo da svako od vas treba da g aima u kući.Spašava Vam život,liječi vas od mnogih najtežih bolesti,a pogotov pomaže ljudima koji imaju problema sa srcem i njegovim sistemom.

Loading..

Kada krente da koristite ovaj lijek bit’ će te nam zauvijek zahvalni!

Naš krvni sistem služi da nam pokaže kakav je naš cijeli organizam.Kako radi,da li ima nekih prepreka koje mogu da ugroze naš život.

Ako se desi da saznate da je vaš krvni pritisak visok,samim tim znajte da vaše srce teže radi i da jako teško ispumpava krv što može biti jako rizično.

Veoma je bitno da svi od 18 godine krenemo da kontrolišemo naš krvni pritisak.On će da nam pokaže u kakvom je stanju naše srce.To treba da pregledmao jer visok pritisak,teži rad srca dovodi do problema sa bubrezima,stvaranje tromba i u najgorem slučaju infarkt!

Za ovaj lijek i oni koji su čuli,čuli su pod imenom”Njemački lijek”U sebi ima mješavinu tri jako bitna i zdrava sastojka a to su :

  • LIMUN
  • BIJELI LUK
  • ĐUMBIR

Svi do jednog od ovih sastojaka su jako zdravi i jako dobro utiču na naše zdravlje.Kombinacija od ova tri predstavlja bombu ,bomba koja spašava život!

Kada govorimo u limunu onda smo upoznati da je limun jako puno bogat vitaminom C,pored toga u sebi sadrži alkalna svojstva koja regulišu PH u našem tijelu.

Na ovaj način možete da napravite jako dobar prirodni lijek koji će spasiti vas i vaše ukućane.

Potrebno vam je oko 4 cm đumbira,4 srednja limuna,dva lita vode i 4 glavice bijelog luka.

Limun i đumbir dobro operite,zatim limun isjecite na kriške i očisite bijeli luk u međuvremenu.Sve to stavite zajedno u blender i izmiksajte.

Zatim smjesu koja je izmiksana prebacite u jedan lonac,zagrijte dodajte vodu i sve dobro sjedinite.

Kada sve porključa zajedno,sklonite,ostavite da se ohladi,možete da prebacite u jednu flašu i to držite u frižideru.

Uzmite sebi kao obavezu da svako jutro prije bilo kojeg obroka popijete jednu čašu ovog napitka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *