Prilikom pranja veša u mašini je stavila kašiku ovog začina:Kada je krenula da vadi odjeću iz mašine,nije mogla da vjeruje šta se desilo… – Brzina

Prilikom pranja veša u mašini je stavila kašiku ovog začina:Kada je krenula da vadi odjeću iz mašine,nije mogla da vjeruje šta se desilo…

Boje vaše omiljene majice može ostati jednako intezivna kao i onog dana kada ste je kupili. 

Loading..

Da li ste znali da boja vaše najdraže majice može da ostane ista kao i onog dana kada ste je tek kupili i obožavali.

Ono što vam je potrebno jeste da imate samo ovaj začin u vašoj kuhinji i problem će da bude rješen!

Potrebno vam je samo jedna kašika crnog bibera i možete od tog trenutka da zaboaravite na sve praškove koji vam kao garantuju da će vaš omiljeni i najdraži komad odjeće vbiti uvijek isti i nikada neće izbijeliti ni ti promijeniti boju.

POGLEDAJTE POSTUPAK!


Uzmite biber i pomješajte ga sa praškom za veš.Naspijte u pregradu koja je najmjenjena prašku te mašinu okrenite na pranje!

Vjerovali ili ne crni biber je dobar je otapa sve ostatke sapuna na vašoj odjeći a najveći krivci tome su što prljaština u svim otpadnim vodama završi i na pigmentima boje vaše najdraže odjeće i ona na taj način mijena boju!

Važno je da vama napomeno da ako dodajete biber u veš mašinu radi očuvanja boje vaše odjeće,taj veš morate da perete u hladnoj vodi,nikako u toploj!

Takođe,ako imate nekiliko maica različita boja koje morate da oerete.Umjesto kupovine i korištenja nekog skupog praška,mi vam savjetujemo da uzmete malo bibera i znajte da će efekat biti isti.Odjeća će da blista!

SHANNON LUSH JE IZ AUSTRALIJE I ONA SE SMATRA ZA ESPERTA U SVIM KUĆNIM POSLOVIMA.SVE DOMAĆICE JEDVA ČEKAJU DA ONA PODIJELI SVOJE SAVJETE!

Ona je rekla da smo mi svi u krivu kada vjerujemo kako pšrašak čisti našu odjeću.To je velika laž i neistina.

Te je rekla daljudi vrlo često zbog “opranih” peškira dobijaju razne osipe i iritacije na svojoj koži koje mogu biti dosadno i ne izlječive dugo vremena.

Razlog je sasvim jednostavan.Višak sapuna se zalijepi na tkaninu i sušenjem se posebno zagrijava i stvara problem svima.

Zato smo svjedoci da perškiri iz sušilice izlaze jako mekani i mirsni ali već za par dana oni su grubi i sasvim druga je situacija.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *