Pravi haus se desio na snimanju “Zvezde Granda” ! Popović bez dlake na jeziku: Mi se bez sumnje jako dobro brinemo o našim kandidatima ali svoju kćerku nikada ne bih…. – Brzina

Pravi haus se desio na snimanju “Zvezde Granda” ! Popović bez dlake na jeziku: Mi se bez sumnje jako dobro brinemo o našim kandidatima ali svoju kćerku nikada ne bih….

Odmah kao iz topa kaže:Ma to nije za nju.

Loading..

Na svakom od snimanja poznatog i poplarnog muzičkog takmičenja Saša Popović je imao priliku da razgovara sa jako bliskim članovima porodca od učesnika takmičenja.On je zatim priznao kako ne bih svojoj kćerki nikada dozvolio da se i ona takmiči u nekom ili pak njegovom talent šou.

Jedna gospođa je kao iz topa upitala Sašu: “Recite mi,kako biste vi ocijenili svoje dijete.”

“Pa bez sumnje sa najvećom ocjenom.Ali znate šta ću da vam kažem,ja svojoj kćerki nikada ne bih dozvolio da se ovdje takmiči.Super se mi brinemo o našim takmičarima i to svi znaju ali onda mi kroz glavu prolazi ovo:Šta poslije? Ja joj nebih dozvolio ali vama svaka čast kao i našim kandidatima.”-rekao je direktor Granda.

Podsjetimo, Popović je pre nekoliko godina takođe rekao da ne bi volio da ćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

Da Vas podjestimo Saša Popović je rekao prije par godina kako ne bih volio da se njegova kćerka krene baviti pjevanjem ili da krnee njegovim ili maminim stopama i da će se svo vrijeme truditi da joj objasni kako to ipak nije z anju i kako treba nešto drugo da izabere kako bih se time bavila.

Inače uskoro se bliži i samo finale “Zvezde Granda” i stižu i nova kola ali i pored toga dolaze i nova pravila tako će u sedmom krugu žiri da pjevače ocjenjuje za stajling,pjevanje ali i scenski nastup i publika će imati mogućnost da glasa za kandidate za koj eželi da se nastave takmičiti i da ih gledamo i dalje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *