Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Poznati psiholog iz Srbije TVRDI! “Žene kad pređu 50-u, nisu ni za šta, treba odmah ŽENITI NOVU!” – Brzina Info

I sami znate kako se svakog novog dana dešavaju nove stvari na našem Balkanu i samim time kako je mnogo dešavanja na našem Balkanu mi vas pokušavamo svakog dana obavijestiti o svim dešavanjima koje su jako aktuelne i one koje zanimaju sve. Tako prije nekoliko dana mi smo došli do jedne informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da je on ovo rekao.

Naime, radi se o tome da je jedna jako poznati psiholog prije par dana rekao nešto što je mnoge šokiralo i mnogi kada su ovo čuli nisu migli da vjeruju. Pored svega toga što su mnogi ostali šokirani njegovim riječima on je čak i na neki način vrijeđao žene u uživo programu i to je još nešto što je mnoge šokiralo.

Radi se o tome da je poznati Srbije bio prije nekoliko noći u jednom talk sou gdje je govorio o mnogim temama. Međutim kada je počela tema o odnosu muškarca i žene tu se desilo nešto što niko nije očekivao. Naime, on je rekao da su žene takve da kada napune 50 godine nisu ni za šta.

Nakon toga su počele mnoge osude preko društvenih mreža. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam šta mislite o ovome. Pišite nam u komentarima.

By Brzina