Kao što i sami znate mi se svakog novog dana susrećemo sa velikim broj priča i zanimljivih događaja koji se dešavaju na našim prostorima te tako sve te informacija mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana na našoj adresi se pojavila jedna priča koja je šokirala cijeli Balkan i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Evo o čemu se radi.

Dakle, ovaj put na meti naših medija bio je poznati psiholog Jovan Marić. To je jedan od psihologa koji je stariji ali ujedno i jedan od najboljih jer ima mnogo iskustava. Tako je on prije nekoliko dana bio gost u jednoj emisiji gdje je govorio o mnogim temama.

Međutim jedna tema je bila jako šokantna i kada je on o ovome pričao došao je na mnoge osude. Radi se o tome da je on rekao kada su muškarac i žena u bračnoj zajednici, kada žena napuni 50. godina odmah bi trebalo da dođe do razvoda jer žena se tada mijenja i više ništa nije kao prije.

Mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju i ostali su u šoku od ove prozivke i on je dobio mnogo osuda. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina