POZNATA PJEVAČICA ZORICA BRUNCLIK IZNENADILA SVE SVOJOM IZJAVOM O DIVI JELENI KARLEUŠI:”Draga Jelena ti znaš sve da radiš,osim da…. – Brzina

POZNATA PJEVAČICA ZORICA BRUNCLIK IZNENADILA SVE SVOJOM IZJAVOM O DIVI JELENI KARLEUŠI:”Draga Jelena ti znaš sve da radiš,osim da….

Trenutno je jako popularno i gledano takmičenje “ZVEZDE GRANDA”.

Loading..

Svakog vikenda mi smo svjedoci ,šta se sve dešava u jako zanimljivom takmičenju.Pored jako talentovanih pjevača koji se pojavljuju na sceni,mi smo svjedoci i raznih tema koje bude među članovima đirija,raznih komentara koji ponekada mogu da budu i brutalni.

Sada je takmičenje drugačije,jer se svi članovi žirija nalaze u ulozi mentora za svoje kandidate.Oni mogu sami da biraju kandidate,ali najbolji kandidati,to jeste oni koji se pokažu najbolje i osvoje više od 5 glasova mogu sami da biraju ko će da im bude mentor.

Dogodila se jedna nemila situacija u kojoj je Jelena Karleuša burtalno isprozivala Zoricu Brunclik koja je davno i bila jedna od članica žirija.

Zatim ni Zorica nije ostala imuna na te riječi pa se oglasila.

Nije joj se dopalo kako je Jelena reagovala na svoju kandidatkinju koja je rekla da je izabrala da na takmičenju pjeva pjesmu od poznate pjevačice Zorice.

Jelena je rekla:

“Alo ba,zašto to?Jesi li mogla da izabareš i Marković Zoricu.Jel’ hoće da ja sada udarim jako glavom? Zoricu Brunclik hoćeš…. ?

Zatim je Zorica bila jako burtalna i obratila se Jeleni Karleuši:

“Draga Jelena,ti znaš sve drugo da radiš,osim naravno da pjevaš! Sledeći put kada odlučiš da spomeneš moje ime i moje djelo koje sam ja godinama gradila,molila bih te da ustaneš!USTANI I NARAVNO POKLONI SE.Nakon svega toga ja bih rekla “SRAMI SE JELEN”,ali nažalost to ne mogu jer ti ne znaš šta je sram i to ne posjeduješ!”

Svima u javnost je pozanto da su Jelena Karleuša,pop diva i Zorica Brunclik,diva narodne muzike imale konflikte ali nikada ovakve brutalne i teške riječi se nisu čule od njih.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *