Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Poznata pjevačica nestala bez traga! Svi su krenuli u potragu! Balkan u šoku! (FOTO) – Brzina Info

Kako ste i sami svjedoci na našu adresu svakog novog dana dolazi veliki broj informacija o mnogim dešavanjima na našeg Balkana. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako šokantna vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo na našim prostorima. Evo o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je glavni akter ove priče jedan jako poznati glumac koji je svoju karijeru počeo jako davno i njegova karijera je jako zavidna jer je jedan od najboljih glumaca a njegovo ime je Admir Glamočak. Međutim ono što jako malo ljudi zna je to da je njegova supruga bila Amila Glamočak.

Oni u bili jednu vrijeme u braku i ona je u to vrijeme se bavila pjevanjem. Međutim kroz određeni vremenski period se samo povukla. Nakon toga je također došlo i do raskola braka i prekinuli su svoj bračni odnos. Međutim od tada pa sve do dan danas je niko nije vidio ni čuo.

Tako mediji već neko vrijeme pokušavaju da dođu do nekih informacija o njoj ali bez uspijeha. Šta vi mislite o tome, gdje je ona sada. Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina