Poznata pjevačica “Granda” sada sam! Muž je istjerao iz kuće,a razlog će vas iznenaditi! – Brzina

Poznata pjevačica “Granda” sada sam! Muž je istjerao iz kuće,a razlog će vas iznenaditi!

Javne ličnosti vrlo često se trude da sakriju svoje privatne probleme.

Loading..

Svo vrijeme pričaju samo u superlativu i o onom što im se lijepo dešava.

Najmanje govore o svojim problemima koje se dešavaju u vezama i brakovima.

Ova pjevačica je odlučila da otvoreno priča o svom odlasku u studiju ali i o velikoj svađi koju je pretrpjela sa svojim mužem.

“Ne želim više da te vidim,izađi malo iz kuće.Idi se provedi,idi se opusti.Nisam ja nesposoban,ja ću da čuvam našu djecu.”

Kako pišu neki mediji ,Tanju Savić je bukvalno muž istjerao iz njihove zajedničke kuće.

-Tanja je stvarno jako dobra pjevačica,ali njoj su djeca na provm mjestu. Jako tužna bude kada je na nastupima,kada dugo traje nastup.Kada bude dan,ili vikend da je slobodna ona se ne odvaja od svoje djece od Đorđa i Maksima.-krenuo je da priča jedan izvor koji je jako blizak pjevačice.

– Često je zovu drugarice u šetnju, na ručak ili u šoping, međutim, ona za to ni da čuje. Glupo joj je da jedino slobodno vrijeme ne posveti sinovima, a posebno sada kada ga ima veoma malo jer snima novi album, u koji je, kako se šuška, uložila 100.000 eura. Kažu oni koji su ga čuli da će biti bomba. Njen muž Dušan ipak šizi zbog toga – nastavio je izvor.

-Nju vrlo često zovu prijateljice,zovu je da idu zajedno u šetnje da idu u kupovinu.Ali ona neće da čuje za to.Ona kaže da ne želi da svoje dragocjene vrijeme provodi u gluposti jer želi da to vrijeme posveti svojim sinovima.Sada ona pogotov ima malo vremena jer jako često ide da snima bnove pjesme ali i spotove.

Kako se saznaje ona je svoj album uložila sada 100.000 eura.Kažu da će biti velika bomba i da će se svi oduševiti kada čuju pjesme.Ali problem veliki ima sa svojim mužem Duškom.

-On vidi da je ona previše opterećena i trudi se da joj kaže da su njena djeca sada velika i da ona treba da više obrati pažnju na sebe.On je nju nedavno izbacio iz njihove kuće i da treba da ide u provod.Rekao joj je “Ne želim više da te vidim ovdje.Idi malo se provedi.Pa ja nisam nesposobna ja ću da čuvam djecu a ti kreni da misliš na sebe!

Šta ćeš ti više u kući,idi se spremji idi se dotjera pa budi najljepša.

Ali Tanja je jako skromna osoba i ona je odlučila da izađe ali provela je samo sat vremena i došla kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *