Poznata glumica izgubila život na istom mjestu gdje je i Toše Proseki! Pogledajte koje su njene posljednje riječi! – Brzina

Poznata glumica izgubila život na istom mjestu gdje je i Toše Proseki! Pogledajte koje su njene posljednje riječi!

Kao što znate prije nekoliko godina poginuo je Toše Proeski u jednoj saobraćajnoj nesreći koja je šokirala mnoge. To mjesto je blizu Slavnoskog Broda i mnogi za to mjesto kažu da je kobno mjesto. 

Loading..

Međutim poslije nekoliko godina kasnije na svu žalost svih nas napustila nas je poznata glumica Dores Lambaša. Ona je poznata glumica koja je glumila u par serija, filmova ali pore toga česta je glumica koja glumi u pozorištima. 

Kako saznajemo Dores se vraćala sa jednog puta na dionici Beograd – Zagreb kada se desila ova saobraćjna nesreća. Međutim nakon te velike saobraćajne nesreće koja je mnoge potresla  nekim je zapao jedan detalj za oči. Pogledajte o čemu se radi. 

Kada su poslije saobraćjne nesreće indentificirali tačnu lokaciju gdje se desila ta nesreća došli smo do zaključka da je to ista lokacija na kojij je izgubio život i pozanti pjevač. 

Naravno, radi se Tošetu Proeskom koji je svoj život takođe izgubio u saobraćajnoj nesreći na istom mjestu a to mjesto je u blizini poznatog grada Slavonski Brod. 

Kada je došlo do nesreće Dores je odmah  prebačena u bolnicu gdje joj je urađena operacija jer je došlo do povreda koje su se javile na abdomenu ali pored toga došlo je do oštećenja unutrašnjih organa. 

Nakon operacije Dores ipak nije uspijela preživjeti te je na žalost svih nas izgubila ovu bitku. Da bi to bilo još tužnije našli smo njenu posljednju izjavu gdje je rekla: 

˝Za svojih 30 godina moram biti itekako zadovoljna sa životom koji imam i kojim živim. Jednostavno uživam u njemu. Takođe imam i neke planove za budućnost za koje se nadam daću ih ispuniti u što kraćem vremenskom periodu.˝

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *