Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Porodilište je bilo u strahu i šoku kada su vidjeli šta je ova malena žena rodila! Svi su padali u nesvjest kada su vidjeli šta je žena rodila! – Brzina Info

Kada je majka bijela dama a kaa je otac crnac jako su velike šanse da njih dvoje dobiju blizance koji su inače različite boje kože i vjerovatnost za to sve je jedan naspram 500.000. Ovo je zaista toliko čudno i toliko iznenađujuće. Šanse da se ovo ponovo desi to jeste da se ponovi da isti par dobije blizance sa različitom bojom je toliko čudno i toliko su ljudi se zaprepastili.

Alison Spuner ali i njen partner, suprug po imenu Din Durant je nedavno ponovo ostvarili se kao roditelji i dobili su blizankinje i to djevojčice Maju i Liju a to su djevojčice sa različitom boje kože a jedna je kao majka bila bijela dok je druga bila kao tata tamne puti.

KAda se govori o rezultatu gena roditelja ovo je raspodjela koja se desila koja je zbunila i stručnjake ali i sve ljekare. U slučaju djevojčica sa bijelom kožoom je došlo da je povuklo gene od majke i bili su tu jači a onda je bebica koja je tamna sve je povukla od oca.

POGLEDAJTE VIDEO I RECITE NAM VAŠE MIŠLJENJE O SVEMU OVOME:

By Brzina