Pomoću ovog soka otopite salo sa vašeg tijela za samo 24 sata:Mnoge žene su podijelile svoje iskustvo sa ovim napitkom.Mnogi su u čudu kada su vidjeli efikasnost! – Brzina

Pomoću ovog soka otopite salo sa vašeg tijela za samo 24 sata:Mnoge žene su podijelile svoje iskustvo sa ovim napitkom.Mnogi su u čudu kada su vidjeli efikasnost!

Za aroniju se kaže daje jako dobra za jačanje iminuteta ali i krvne slike.Pored toga sigurno do sada niste znali da je aronija jako dobra i efikasna za skidanje i celulita.

Loading..

Pored toga za jelo ova biljka može da služi kao i ukras i da ima divan izgled.U sebi ima dosta antocijanina pa se njen sok koristi kao i ekstrat u prehrambrenoj industriji kao i prirodna bojila.Suha aronija u sebi ima i slatku notu.

Zadnjih godina raste veliko zanimanje za bobičasto voće i domaće ali i egzotično.Sve se više traže sokovi i džemovi ali pored toga i džemovi i prak i esktrakt od ovih bobičastih sastojaka za sve farmaceutske proizvode.Zimi jako volimo d ajedemo suho bobičasto voće ali i dnevnom unosu voća.Trajnost mu je jako duga i ne zahtjeva za posebno čuvanje.

Vjerovali ili ne za samo 45 dana može da smanji neželjene “brazde” na nogama koje se skupe sa kojima žene vode bitku najveću.

U ovom istraživanju je učestovalo oko 19 žena koje su bile starosti od 24 i 48 godina.

Sve one su tri mjeseca skoro pa svaki dan konzumirale oko 100 ml soka od aronije i već nakon 45 dana je došlo do vidljivog poboljšanja što kod čudesnih crvenih bobica čini jako idealnim za proces mršavljenja i detoksikacije organizma.

Pored aronije vi možete da kombinujete i cveklu.Za ovaj napitak z askidanje viška sala,kilaže i celulita potrebno vam je oko dvije kašike soka od aronije i oko pola litra soka od svekle te pola litra vode.

Potrebno vam je da sve ove sastojke pomješate skupa i već nakon mjeseca dana na svom tijelu možete da vidite efekat i bit’ će te jako zadovoljni i uživat će te u plodovima svog rada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *