Pojavile se slike u javnosti! Pogledajte sa kim je Stanija bila u braku dvije godine. (FOTO) – Brzina

Pojavile se slike u javnosti! Pogledajte sa kim je Stanija bila u braku dvije godine. (FOTO)

Stanija je osoba koja je u žiži javnosti dugo vremena.

Loading..

Ona je spomenula tokom razgovora o svom životu i između ostalog kako je bila u braku dvije godine.

-Ja sam bila dva puta vjerena.Takođe sam imala i brak od dvije godine.Naravno taj brak je bio bez djece.Ja nisam željela da rađam djecu barem do 30 godine.Željela sam da se ostvarim,da ispunim sve svoje hireove.-rekla je Stanija u jednom razgovoru sa svojim rijaliti prijateljicama ali ni u jednom trenutku nije rekla ko je osoba sa kojim je bila u braku.

Iz Stanijinog PR tima koji vodi njene stranice ali i daje izjave za određene medije dok je ona u rijalitiju su rekli:

-“Istina je.U pitanju je jedan mlađu muškarac,ali on nije odavde,ni blizu našem regionu.To je bilo prije pet godina,ima dosta vremena od kada su se oni skroz rastali.”-izjavili su iz Stanijinog PR tima,ali nisu htjeli da kažu radi čega su se razveli,ego su samo naveli da to naravno nije bio brak iz interesa.

-“Ne,to nije bio brak radi određenih interesa,ni ti radi papira,baš suprotno od toga.”

Još dok je Stanija učestovala u Farmi 1,davne 2011 godine,govorilo se o njenom braku.Starleta je cijelo vrijeme govorila da se to radi o vezi.Ali njena majka Slavica se izletila i rekla kako ima zeta i zove se Vladimir Ukrajintski i iz Ukrajine je.

“Istina je da su se Vladimir i Stanija vjenčali u Las Vegasu.Nakon vjenčanja oni su odlučili da odu na Havaje kkao bih se proveli odmorili.”-izjavila je Stanijina majka Slavica.

Ne radi se naravno o Rusu nego o Ukrajnicu a njegovo ime je Volodimir Ukrainets.

Ovaj momak je jednom prilikom stupio u kontakt sa medijima i ispričao za javnost cijelu priču.

-“Mi smo skupa proveli jako lijepe trenutke.Ona je tada shvatila da joj jako fali život u Srbiji i odlučila je da je vrijeme da se vrati u svoju državu.A kada spomenemo brak samomogu da kažem da nas je ponio trenutak i tadašnje emocije.”-izjavio je Vladimir

y

Vladimir ne koristi društvene mreže.ne možete da ga naći na instagramu a na Facebooku posotji njegov profil koji nije baš posebno aktivan.
Mi smo uspjeli da pronađemno jedan video zapis na You Tube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *