Pojavila se jako neobična bolest koja u najviše slučaja zahvati djecu:Utiče na nervni sistem a sve se desi preko noći.Simptomi nepoznati i nevidjljivi! – Brzina

Pojavila se jako neobična bolest koja u najviše slučaja zahvati djecu:Utiče na nervni sistem a sve se desi preko noći.Simptomi nepoznati i nevidjljivi!

Sve je čudnije u poslednje vrijeme.Razne bolesti s epojavljuju bez simtompa.Lijek ne postoji i zatim se rade razna ispitivanja da se sazna kako spasiti nekome život.

Loading..

Počele su se javljati neke bolesti za koje nikada niste čuli ili za koje ste mislili da se nikaad neće pojaviti i baš napasti nas.Ali nažalost dešava se i to su se počele pojavljivati u SAD-u.

Sada se u SAD-u pojavila bolest koja je kao opasna ali ono što je najgore kod nje jeste jer napada najmlađe članove našeg društva.

Mnogi smatraju da ova bolest napada djecu jer je njihov imunosistem jako slabi nema veliku odbranu.

Kako kažu nezvanične informacije do sada je oboljelo oko 120 djece!

Stanje se smatra izuzetno opasno i alarmantno.Trebamo ozbiljno da shvatimo ovo stanje jer napada najgori dio kod čovjeka a to je njegov nervni sistem.

Do sada ne znaju o kojoj se bolesti radi,smatraju da je nova bolest se pojavila o kojoj nemaju određene informacije a pogotov istraživanja ni ti lijekove.

Dobila je naziv AFM!Ljekari smatraju da je ovu bolest izazvao jedan mutacioni virus koji je vremenom postao otporan i promijenio se.

Ono što je najgore za sada jeste što se ne zna koji je uzročnik odogvoran na ovo stanje.Do čega dolazi do ove bolesti i kako tako brzo utiče na nervni sistem kod čovjeka.

Kako kažu ljekari misle da bih ova bolest mogla u skorije vrijeme i stići do Evrope.

Stvorila se velika panika jer ne postoji preventiva ni ti adekvatno liječnje kako bih se spasila djeca ili ljudi koji imaju oslabljen imuno sistem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *