Naša pjevačica po imenu Rialda se sada u žiži javnosti i to prije nekoliko godina. Ona je prvi put postala aktuelna kada je javno izjavila i dala svoje mišljenje o estetskim zahvatima i rekla je da je to normalno da u 21 stoljeću da se uradi ako neko želi i ako neko ima potrebe da to mijenja na sebi.

Sama je tada tokom razgovora rekla kako je i imala korekciju grudi i da je sa tim jako zadoovljna i postala je samouvjerenija.

Ono što je javnost privuklo i zaintegriralo javnost jesu prozivke od strane njenog bivšeg suprgua. Naime ona je prvo njega u javnosti ocrnila i govorila da je on kriminalac i da ju je prevario dok je ona bila na nastupu. Nakon toga putem društvenih mreža sada se oglasio i Alija Lokvančić koji je sa svojim jako burnim izjavama mogao da promijeni sve i poremeti i tada je poljuljao i mišljenje o drugim pjevačicama koje su i dalje na sceni.

Alija je tada napisao kao je Rialda ta bila koja je trošila novac i njegov i od njegovih roditelja kako bi imala spotove, pjesme i nastupe i laži je govorila da bi do toga došla. Pored toga je rekao da je imala i afere i da je radila sve za svoje ciljeve.

By Brzina