Pogledajte ove ljubavne savjete:Ovo su taktike zbog kojih će svaki muškarac poluditi za Vama! – Brzina

Pogledajte ove ljubavne savjete:Ovo su taktike zbog kojih će svaki muškarac poluditi za Vama!

Kada se spomene razne ljubavne veze odmah se dođe u situaciju da se priča o problemima koji se dešavaju u vezama.

Postoje stvari koje jedan od njih ne osjeti i ne shvata da se dešava.

Loading..

Ako ne želite da postanete par kojima će se uvezu ušunjati neugodna tišina,nemojte da radite ove stvari:

1.Flert sa drugim muškarcima je strogo zabranjen!

Kada se igrate sa svojom kosom i ako krenete da da pučite usne,to su samo jedan od zavodničkih poteza.Flert može da predstavlja bezopasnu igricu i može da bude samo igrica.A ako ovako radite kada se nalazite sa svojim partnerom na nekoj zabavi i u blizini je muškarac sa kojim vi koketirate znajte da vašem partneru neće biti nikako ugodno.

2.Zavodničko smijanje tuđim šalama!

Naravno ako se nađete u situaciji da se zasmijete šalama drugih ljudi koji su baš posebne onda je to zaista uredu.Sigurno većina vas ne razmišlja da li je određenu šalu ispričala žena ili pak muškarac.Ali Vaš partner u društvu će da primjeti muškarca koji kao taktiku koristi viceve.Pogotov kada spomenete kako volite njegove šale a opšte je poznato da žene padaju na muškarce za zdravim humorom.

3.Dopisivanje sa drugim,nepoznatim muškarcima!

Kada se dopisujete sa drugim muškarcima,razmjenjujete razne poruke,smajlice,znajte da vašem muškarca to može dovesti do ludila.Ali na kraju krajeva vi zamislite kako bih se osjećali da to radi vaš partner?Kako biste se vi osjećali?

4.Imate muškog najboljeg prijatelja!

Koliko god vaš odnos bio baziran samo na prijateljstvu,vaš muškarac ce uvijek da razmišlja šta boh moglo da se desi iz tog odnosa.

5.Često spominjete kako ste imali jako dobar odnos sa bivšim dečkom!

Ako ne želita da dovedete u stanje vašem muškarca da posmili da li vi još uvijek osjećate određene emocije prama vašem partneru.Potrudite se da vašeg partnera ne spominjete nigdje ni u kakvom društvu.Muški ego je jako osjetljiv i nemojte da dozvolite da ga povrijedite jer može da postane opasan.

6.Odlazite na zabavu bez njega!

Ako odete na razne zabave sa svojim prijateljima ili pak sa prijateljicama to može da ga povrijedi.Pogotov ako krente da objavljuete razne fotografije koje pokazuju kako se dobro provodite bez njega.Krenete da ga pravite ljubmornim i to može dovesti do velikih problema u vezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *