Pogledajte ko je muškarac koji se pojavljivao na amaterskim snimcima koji su uzdrmali cijeli region! Jedno vrijeme se skroz povukao sa scene a sada smo imali priliku da ga vidimo… – Brzina

Pogledajte ko je muškarac koji se pojavljivao na amaterskim snimcima koji su uzdrmali cijeli region! Jedno vrijeme se skroz povukao sa scene a sada smo imali priliku da ga vidimo…

Severina Vucković Kojić je jako poznata medijima.Kako svojih državnih tako i cijelog regiona.Pored toga što je jako dobra pjevačica i što puni razne arene ona je oduvijek bila u centru pažnje radi afera koje su se vezale za nju.

Pored toga kada se spomene ona odmah nam na um padne da skoro pa nikada nije imala sreće u ljubavi ni ti sa muškarcima.

Loading..

Jedan od najvećih skandala koji se veže za Severinu jeste baš taj koji je imala sa svojim kućnim videom,to jeste porno video koji je nekim čudnim kolnostima uspio da se pojavi u javnosti prije 15 godina.

Istina,bilo je jako davno,ali svako ko se prisjeti imena Severina prvo na to pomisli.

Svi u regionu su bili zaprepašteni tim videom kada se uzme u obzir da je Severina u tom trenutku malo odmarala što se tiče svoje karijere i taj video ju je podigaona visoke grane.

Kućni video joj je jako digao popularnost, pa je ona nakon te seks afere krenula da hara cijelom reigonalnom scenom.

Muškarac koji se pojavio na tom snimku se zove Milan lučić i on je prije svega toga bio biznismen iz Hercegovine na lošem glasu.

On je u trenutku kada se pojavio na javnoj sceni video a i dok je bila sama radnja tog videa bio u braku ali taj snimak ga za divno čudno nije koštao braka.

Ono što je mnogima u tom trenutku bilo degutantno jeste informacija da je Lučićeva supruga u tom trenutku kada je video izašao na vidjelo nosila treće dijete.

Ali još čudnija činjenica jeste da se ona nakon toga nije razvala od Lučića nego je i dan danas u braku sa njim,iako taj snimak i dalje postoji na raznim društvenim mrežama.

Lučić je nakon te afere povukao se skroz sa javne scene ali njegovo ime se ponovo pojavilo na jako neugodan način kada je uhapšen u akciji Uskoga u kojoj je on bio osumnjičen za razne finansijske priče,probleme,pranje novca ali i za sumnjivo poslovanje sa velikim brojem firmi koje su u tim trenutcima bile u stečaju.Uz njegovo ime spominju se velike utaje novca milione kuna ali i eura.

Ovaj slučaj se i dalje vrti na sudu ali ono što je primjetno jeste da ni Lučić ni Severina ne mogu bez skandala koji se jako često vežu za njihovo ime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *