Pogledajte kako domaćim sapunom uklonite sve dlake:Nakon ovog će te da zaboravite na vosak i brijače! Nakon ovog koža će da vam bude mekana i glatka… – Brzina

Pogledajte kako domaćim sapunom uklonite sve dlake:Nakon ovog će te da zaboravite na vosak i brijače! Nakon ovog koža će da vam bude mekana i glatka…

Mlade dame traže načine kako bi mogle na adekvatan način da riješe se dlačica sa tijela a da to nisu neki brijači koji su od jednokratn upotrebe uz koje trebate da ponavljate proces.

Mi smo u nastavku pronašli za vas jako dobro i bezbolno rješenje a nakon ovog vaša koža će da bude svilenkasta i u velikoj mjeri jako glatka.Svakako da postoje razne metode za uklanjanje dlaka i vi znate za njih.Neke od tih metoda su jako bolne i zahtjevaju da to morate da izdržite kao i što vam govori da korištenje epilatora obećava sjajne rezulate i možete biti mirni dvije sedmice i tada koža bude glatka ali jako bolna.

Loading..

Pored toga postoji i jako dobra šećerna pasta za depilaciju koja je dost ajeftinija varijanta i to svako može da uradi.U prvom slučaju je jeftino ali je tako i bolan proces.Korištenje dlačica je dosta zamorno i tako moramo da obavljamo te procese stalno jer se dlake uklone samo površinski.Stoga mi u nastavku z avas imamo recept koji će da vas oduševi.

POTREBNO VAM JE:

 • četvrtina šolje tople destilovane vode
 • četvrtina šolje tečnog kastilj sapuna
 • četvrtina šolje aloe vera gela
 • žlica aloe vera ili bademovog gela
 • nekoliko kapi esencijalnog ulja, po želji
 • plastična flašica od tečnog sapuna
 1. 1/4 ŠOLJE TOPLE I DESTILOVANE VODE
 2. 1/4 ŠOLJE TEČNOG SAPUNA
 3. 1/4 SOLJE ALOA VERE GELA
 4. KAŠIKICA ALOA VERE ILI PAK BADEMOVOG MLIJEKA
 5. NEKOLIKO KAPI ULJA ETERIČNOG
 6. PLASTIČNA FLAŠICA OD TEČNOG SAPUNA

Postupak:

Sve ove sastojke pomješajte u jednu posudicu i zatim izlijete u flašicu.Pazite da svaki put prije upotrebe pretresete flašicu i savjetujemo vam da koristite ovo kada se tuširate.Možete da ga koristite oko dva mjeseca a nkon toga ovo bacite ako vam preostane i pravit enovu turu.Ukoliko se odlučite za ovaj recept pišite nam svoje mišljene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *