Pogledajte kako da napravite prostirku za kupatila:Potrebno vam je samo riječni kamenčići! – Brzina

Pogledajte kako da napravite prostirku za kupatila:Potrebno vam je samo riječni kamenčići!

Želite vaše obične prostirke za kupatilo zameniti nečim potpuno originalnim i nesvakidašnjim? Napravite fenomenalnu prostirku za kupatilo od rečnih kamenčića.

Loading..

Jako volite da renovirate svoj dom.Ponekada vam je potrebno dosta novca za renoviranje.Želite da promijenite nešto u svom domu kako bih vaš dom dobio sasvim drugi izgled.Znate da je jako velika investicija da naprimjer renovirate cijelo kupatilo mijenjate pločice i tako dalje.

Mi smo našli jako dobro rješenje kako da vaše obične prostirke za kušatilo zamjenite sa nekim orginalnim i neobičnim prostirkama.

Napravite ovu jako dobru fenomenalnu prostirku i potrebno je samo riječni kamenčići i pogledajte kako to da uradite.

Ovakav savjet će da vam da promijeni vizuelni izgled u potpunosti u vašem kupatilo.Ono će da izgleda jako dobro drugačije i moderno.

A da budemo iskreni nije potreban poseban trud kako bih ovo napravili i doveli do savršenstva.

POTREBAN VAM JE OVAJ MATERIJAL:

  • Tanka prostirka od gume napravljena koja je jako jeftina
  • kamenčići
  • providni lijepak

Za sam početak će vam biti potrebno kamenčići koje možete da pronađete u rijeci.

Idi te malo u prirodu,dođite do jedne rijeke nakupite kamenčića u što većem broju i da su naravno lijepog oblika a bilo bih poželjno i da imaju različite boje.Ako ne znate gdje možete da pronađete kamenčiće i ako vam ništa od ovog navedenog nije u blizini vi možete da odete u prodavnicu gdje se prodaje repromaterijal ili materijal za građevinarstvo i možete ih tu kupiti ,bilo koje boje i veličine želite.

Nakon toga kamenčiće operite i osušite.Zatim ih lijepiti na gumenu prostiruku bilo kojim redoslijedom kojim želite.Vi možete da napravite mozak koji želite i po svojim željama.


Kada ste poslagali sve kamenčiće koje želite,pustite da se taj lijepak osuši na prirodan način.Najbolje bih bilo da preko noći ostavite da odstoji i nakon toga možete da ga stavite u sovje kupatilo i date sasvim drugi vizuelni izgled.

Ovo je jako dobro jer možete da ponesete kao i poklon novim mladencima na useljenje.Možete da poklonite svojim prijateljima,poznanicima koji će bez sumnje da budu oduševljenim ovom unikatnom prostirkom.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *