Poginuo ispred svoje kuće: Njegova žena krenula da ga traži,pa ugledala scene koje će da pamti cijeli život! U duši sam osjetila da nešto nije uredu,znala sam da je on – Brzina

Poginuo ispred svoje kuće: Njegova žena krenula da ga traži,pa ugledala scene koje će da pamti cijeli život! U duši sam osjetila da nešto nije uredu,znala sam da je on

Inspektor Policijske uprave u Nišu, po imenu Ivan Milojević koji je imao 44 godine i svi su ga zvali Pakistanac je poginuo u period između ponedeljka i utorka oko 2:55 minuta na Bulevaru cara Konstantina u Nišu, kada je sa svojim službenim automobilom marke ” reno klio” udario u stub od rasvjete.

Loading..

Ova strašna neseća se desila ispred kružnog toga u naselju Trošarina. Prema zanjim informacijama, Milojević se naime tada vraćao sa zadatka i dok je išao iz pravca Niške Banje ka Niššu, sada iz nepoznatih razloga u jednom trenutku on je skrenuo i tako udario u stub rasvjete pa se ne isključuje i činjenica da mu je pozlilo dok je vozio. Hitna pomoć je odmah stigla ali njemu nije bilo pomoći.

Na licu mjesta se moglo vidjeti da nije bilo tragova kočenja ali auto je odmah naglo skrenulo lijevo pa se sumnja da mu je pozlilo. Od siline udarca njegov automobil se okrenuo na 180 stepeni. Imao je problema sa srcem i radi toga je pio i lijekove.

Ivanova supruga kaže da ga je krenula tražiti jer se nije javljao na telefon.

-Ja sam osjećala da nešto nije uredu, otišla sam da pogledam i vidjela sam rotacije. Istog trenutka sam znala da je on. Nastradao je samo 200 metara od svog doma. N eznam šta mu se desilo samo znam da ga više nema.

On je u policiji radio od 2002. godine. Radio je za grupu za droge i dao je veliki doprinos. Zadnje radno mjesto u je bilo Policijska stanica Merošini gdje je bio rukovodilac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *