Pobjegao je iz Zadruge:Pokupi svoje stvari i preskočio! ALEKSANDRA plakala i molila da ga vrate jer bez njega ne može… – Brzina

Pobjegao je iz Zadruge:Pokupi svoje stvari i preskočio! ALEKSANDRA plakala i molila da ga vrate jer bez njega ne može…

Sinoć je bez sumnje bila jako zanimljiva noć na najpoznatijem imanju u Srbiji i regionu “Zadruga”.Sinoć im je došao novinar Milan koji kao i svake srijede je tu i postavlja zadrugarima pitanja gledaoca.

Loading..

Tokom te večeri mnogi zadrugar su zamjerili Karađorđu jer nije htio da učestvuje u igrama i svi su ga kritikovali jer su radi njega izgubili honorare ali Karađorđe je svo vrijeme samo šutio i nije htio da ulazi sa njima u raspravu.

Tokom večeri Karađorđe je odlučio da razvali prozor,uzeo je svoje stvari i napustio rijaliti samovoljno.

ON JE BIO JAKO POTREBAN ZA OVAJ ŠOU.CIJELOI MANJE JE ZAVISILO OD NJEGA.VODIO JE RAČUNA O HIGIJENI,ŽIVOTINJE SU UVIJEK BILE MIRNE,NAHRANJENE I ČISTE.ODUVIJEK U KUĆI ZAHVALJUJUĆI NJEMU JE BILO MLIJEKA,SIRA I KISELOG MLIJEKA.

Sada od kako njega nema ostaje nam da vidimo kako će da bude u Zadruzi,kako će da vode računa o higijeni i da li će uspjeti da nastave tamo gdje je Karađorđe stao.

Da bijeg iz “Zadruge” nije ništa novo pokazali su i razni Zadrugari koji su do sada kratko napuštali šou pa je i on poželio to da uradi.Dok su trajal pitanja gledaoca Karađorđe Subotić je pakovao svoje stvari u jednu crnu kesu te ih iznio u dvorište.

On je stavio na ruke narukvice i počeo je da razvaljuje prozor a onda kada je to uspio prebacio je svoje stvari i pobjegao kroz prozor.Njegova kćerka Aleksandra je bila svo vrijem tu i molila ga da ne ide.Kada je Karađorđe izašao ona je pozvala obezbjeđenje i molila da ga vrate u šou.

Najprije ga je osudila njegova biša žena Ljuba Pantović a onda je on rekao kako je pravo vrijeme da on napusti rijaliti.To niko od Zadrugara nije shvatao ozbiljno samo njegova kćerka koja je odmah krenula za njim.

Rekla mu je: “Karađorđe nemoj to da radiš molim te.”

Ali kada je vidjela da je on to nastavio da radi,rekla mu je “Nisi izgubio 22 honorara nego samo dva a sem toga zar ćeš da odeš samo mjesec dana pred kraj.”

Ona je krenula da plače i da govori “Tata,nemoj molim te.”

A on je samo rekao “Zdravo” i iskočio kroz prozor koji je razvalio.

leksandra je brzo otišla do Bijele kuće i rekla svima da je izašao i tražila objezbjeđenje da krene za njim da ga vrate ,ali to se nije desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *