Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Po prvi put u životu otkrivena zmijoglava riba koja se preselila na kopno! Jako je opasna za ljude, a stručnjaci savjetuju kako da je ubijete ako je vidite! (FOTO) – Brzina Info

Kao i što sami znamo, kako smo i sami svjedoci nama svaki dan dolazi jako puno priča i informacija koje mi dijelimo sa vama. Tako prije nekoliko dana je stiglla ova priča koja nas je zaista preplašila i jako uznemirila. Zato ćemo dobro da vas upozorimo ako ste spremni da ovo pogledate.

POGLEDAJTE I VI O ČEMU SE OVDJE RADI.

Naime prije nekoliko dana je stigla ova priča o jednoj ribi i jednoj vrsti koja je počela sada uveliko da se širi. NAime ovo je zmijoglava riba. Ovo je vrsta ribe koja je nastala 2016 godine i to u Americi i tada je napravljen eksperiment u Sjedinjenim Američkim Državama i počelo se to širiti.

Ali sada se pojavila vijest da je neka nova vrta ribe tu i da postoji ali ne zna se za sada koji je to tačan broj riba i koje postoje jer ono što je za sada sigurno jeste da se prvi put vidi i primječuje u državi Georgia i nakon toga ovo se počelo širiti pa mnogi kaću skoro po cijelom svijetu. Mi sada za vas sve šaljemo upozorenje da se pripazite.

Pogledajte dobro njihove slike da bi poslije ako bi ih ikada vidjeli znali kako da se zaštite jer su provjereno jako otrovne i opasne. Pored toga ona borave i na kopnu iako par dana budu i u vodi.

By Brzina