Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pjevačica više ne može da izdrži! Mi nemamo novca da ovako zauvijek živimo! Kako ćemo da platimo kredite? ŠOK! (FOTO) – Brzina Info

I sami znate kako se na našoj adresi svakog dana javi veliki broj informacija o mnogim dešavanjima na našem Balkanu. Tako i prije nekoliko dana mi smo došli do jedne jako zanimljive inforamcije koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da je ona nešto ovako rekla. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je izazvalo burnu reakciju mnogih.

Naime, radi se o tome da je prije par dana jedna jako poznata pjevačica se požalila na trenutnu situaciju a njeno ime je Milica Todorović. To je pjevačica koja je inače jako pozanta po pozitivnoj energiji i mnoge je pamte nasmijanu međutim ovaj put je bilo drugačije.

Radi se o tome da je ona govorila o nastupima u ovoj trenutnoj situaciji koja je jako teško. Naime, ona smatra kako je ovo sve jako loše i da je jedva čeka da se vrate nastupi jer je poželila svoju publiku ali pored toga je dodala kako je teško preživjeti bez finansija od pjevanja.

Također je dodala na kraju kako jedva čeka se sve ovo završi i da nastavi sa svojim nastupima jer je to nešto što jako voli. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome.

By Brzina