Pjevačica Severina i njen muž Igor su odlučili da usvoje dijete!Pogledajte zašto su se odlučili za usvajanje – Brzina

Pjevačica Severina i njen muž Igor su odlučili da usvoje dijete!Pogledajte zašto su se odlučili za usvajanje

Pjevačica Severina i Igor Kojić su odlučili da usvoje dijete iz “DJEČIJEG DOMA” To je dom za nezbrinutu djecu iz Zagreba.

Loading..

Severina i Igor planiraju da usvoje dijete.Pjevačica naime godinama pokušava da ostane trudna sa sinom Dragana Kojića Kebe pa se kako navode mediji krajem 2016.godine podvrgla i vantjelesnoj oplodnji.Ubrzo nakon toga ona je imala spontani pobačaj i do tada nikako da ostane trudna.

Ali bračni par nije klonuo duhom i imaju veliku želju da imaju svoje zajedničko dijete.

-Severina iz dubine duše želi da ima sina sa Igorom ali nažalost ne uspjeva im.Poslije više pokušaja bezuspješne vantjelesne olodnje odlučili su da uzmu sve stvari u svoje ruke i da usvoje svog nasljednika.

Kako su mediji saznali Severina i Igor će da usvoje mališana u Hrvatskoj i već su počeli da se raspituju za domove za nezbrinutu djecu.

-Tamo je proces usvajanja jako komplikovan ali njih dvoje su odlučni jako u svojoj namjeri.Ovih dana kako kažu posjetili su “Dječiji dom” to je mjesto za nezbrinutu djecu u Zagrebu pa ćemo da vidimo da li će da odluče da tamo predaju zahtjev za usvajanje,kaže naš sagovornik te dodaje: “Oni još uvijek ne znaju da li će dječaka ili djevojčicu ali kako kažu to im nije važnonikako.Severina već ima sina iz prve veze/braka sa biznismenom Milanom Popovićem pa je vrlo moguće da će se sada odlučiti za djevojčicu kako bih sin imao i sestricu.

Severina je svog bivšeg muža optužila za pobačaj nakon vantjelesne oplodnje:

Severina je inače optužila svog bivšeg muža poznatijeg kao “kralj bakra” Milana Popovića za spontani pobačaj koji je doživjela krajem 2016.godine.

-Milan je tada kasnio sa vraćanje dijeteta Severini 13 dana.A ja sam tada išla na vantjelesnu oplodnju sa svojim suprugom Igorom i nisam nikako smjela da budem pod stresom.Poslala sam svoju majku da uzme Aleksandra ali Milan ga nije htio da preda.Dijete sam tek dobila kada je policija odreagovala.Tada sam nažalost od prevelikog stresa izgubila dijete.-pričala je Severina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *