Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pjevačica Milica Pavlović tuguje, ne može da se smiri! Ovo je velika tuga, napustio nas je Sale Popović! Niko nije očekivao da će ovako da se desi (FOTO) – Brzina Info

Kada mi malo govorimo i kada malo spominjemo estradu možeo da kažemo da je ovo jedna od najvećih i najtraženijih muzičkih scena i to je takva situacija i svuda oko nas. Tako prije nekoliko dana do nas je stigla jedna vijest koja nas je toliko skamenila. Mnogi kada su ovo čuli ostali su u velikom šoku. Pogledajte sada o čemu se ovdje radi i zašto je toliko veliki haus na Balkanu se desio.

Naime ovdje se radi o tome da se oglasila pjevačica Milica Pavlović i to na svom instagram profilu i ona je objavila sada ove jako tužne i potresne vijesti i svi su se radi toga toliko iznenadili i šokirali. Evo pogledajte o čemu se ovdje radi.

Jako tužna vijest da je njen kolega koji je određeni vremenski period bio bubnjak u njenom bendu nažalost umro. Njegovo ime je Sale Popović. Kada je ona objavila ovu vijest svi su se toliko iznenadili i nisu mogli da vjeruju da se ovo njemu pak desilo.

Kako se u medijima pojavilo sada glavna vijest za njegovu smrt jeste virus. Još uvijek nama nije tačno šta će se desiti i kako će nam biti. Pored toga on jeste bio i član benda Milice Pavlovića ali i jedno vrijeme je bio član Amadeus benda.

By Brzina