Pjevačica Milica Pavlović i Brenin sin uhvaćeni zajedno.Mislili su da ih niko ne gleda:Prišla je njegovom stolu i uradila ovo (VIDEO) – Brzina

Pjevačica Milica Pavlović i Brenin sin uhvaćeni zajedno.Mislili su da ih niko ne gleda:Prišla je njegovom stolu i uradila ovo (VIDEO)

Poznata mlada pjevačica Milica Pavlović je sinoć imala odlučan nastup u jednom prestižnom lokalu u Beogradu.Između ostalih gostiju kluba među njima je bio i Brnein sin Stefan Živojinović.

Loading..

Milica je na nastup stigla u jako atraktivnoj haljini koja je plijenila pažnju a muškarce kao i uvijek dovela do ludila.

Sin Lepe Brene je svo vrijeme trudio se da bude tajanstven ali i nedostupan za novinare kada su ga upitkivali da je istina to da je Milica ustvari nova snaha #Granda”

“Ma pogledajte Milicu.Ona je divna.Koji muškarac ne bih volio da bude s njom?Sviđa mi se sve što radi a najviše volim da gledam kada vrcka.-kroz poseban osmijeh rekao je Stefan.

Milica je svo vrijeme na usnama imala osmijeh kada su je pitali za Stefana.

“Ma šta vam je polako,gdje žurite.Ima još vremena. Stefan je divan momak.Jako sam sretna jer je došao na moj nastup.–rekla je pjevačica.

Nakon što je njen nasutp završen Milica je odmah uputila se kod Stefana u njegov separe.

“Onog trenutka kada je Stefan stigao u klub,Milica ga je odmah vidjela sa bine.Od tog trenutka njih dvoje nisu prestajali da se gledaju i smještaju jedno drugome.Oko njega je kružilo mnogo djevojaka trudeći se da ih on primjeti.Njegov pogled je bio prikovan za binu i nije ni obraćao pažnju na ostale djevojke.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *