Pjevač Relja Popović jedva izbjegao smrt! Upucan poslije škole,izvađen mu je bubreg i slezana!Evo ko je uhapšen odmah nakon pucnjave! – Brzina

Pjevač Relja Popović jedva izbjegao smrt! Upucan poslije škole,izvađen mu je bubreg i slezana!Evo ko je uhapšen odmah nakon pucnjave!

Pjevač Relja Popović sada živi jako mirnim i porodičnim životom.Životom bez nekih velikih problema i skadanala.On sada kao i svaki pjevač iza sebe niže veliki broj hitova ali i uživa u svojoj velikoj popularnosti.Malo ko zna šta se u njegovom životu dešavalo kada je imao 19 godina.On je tada upucan u stomak i jedva je spasio svoj život.

Loading..

On je tada bio maturant ugostiteljsko-turističke školje.Relja je tada bio ranjen hicem iz pištolja i to u stomak.Draga se desila u blizini škole i to se desilo 2008.godine.Kada je navodno njegovu drugaricu revolveraša Miloša Ivanovića,koji je poznatiji pod nadimkom Miško Pacov,vrijeđao u jednom kafiću.

On je tada operisan u Urgentnom centru gdje su mu se ljekari svi silama borili z anjegov život.Tada su morali da mu uklone bubreg i slezanu.Pacova je policija odmah uhapsila i optužila z apokušaj ubistva.

Kako je navodno jednom ispričao tokom intervjua radi ovog nemilog događaja koji mu se desio on nije uspio da upiše glumu koju je htio 2008.godine na FDU.On je prošao u uži krug ali po njegovom mišljenu nije fizički spreman za taj koram te nije dalje ni primljen.Kasnije je privatno odlučio da završi glumi ali i dan danas žali jer nije se više bavio glumom i uspio ono što je želio.

Ali zato krenuo se baviti muzikom i uživa u pravljenju i snimanju spotova kao niakda do sada jer mu je to velika ljubav i ne ostvarena želja.

Relja u javnosti jako rijetko govori o svom privatnom životu ali svima je poznato da mu Nikolija i njihova kćerkica dva najveća uspjeha i sreća i radost u životu-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *