I sami znate kako se na našoj adresi dnevno javlja veliki broj informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koje je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i to ovakvom pjevaču. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Dakle, kao što i sami vidite ovo je jedna priča o jednom jako poznatom pjevaču koji je na našoj estradi već nekoliko godina. Pored toga ono što je isto mnoge iznenadilo je to što je to uradio Keba. To je pjevač sa jako velikom karijerom a sada ćemo vam objasniti o čemu se radi.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja kaže kako je Keba odlučio da se bavi drugim poslom i ostavi mikrofon te smo mi to odlučili ispitati. Radi se o tome da je on postao travar koji pravi prirodne lijekove ali je rekao da je to hobi te da će se i dalje baviti pjevanjem .

Pored toga dodao je na kraju kako pravi lijeve za smiraj duše koji će opustit ljude nakon napornog dana. Još jedna zanimljivost je ta da on pravi lijekove za potenciju. Napišite nam i vi svoje mišljenje o ovome svemu, pišite nam u komentarima.

By Brzina