Ovo više nikada nećete baciti: Kora od voća liječi psorijazu, skida bradavice ali pomaže i kod izbjeljivanja zubi! – Brzina

Ovo više nikada nećete baciti: Kora od voća liječi psorijazu, skida bradavice ali pomaže i kod izbjeljivanja zubi!

Kada vidite ovaj tekst više nikada se nećete dovesti u situaciji da bacite njenu koru. Ovo je jako ljekovito i može a vam pomogne svima. Baš kao i samo voće banana i njena kora je jako hranljiva i ima dosta materija zdravih. U nekim zemljama, kao što je Indija, koru od ove voćke smatraju kao neku delikatesu a možete da je koristite da bi se uljepšali.

Loading..

Banana kao voće je jako zdrava i pored toga je bogata vlaknima ali njena kora nije za bacanje. Ona može jako dobro da se iskoristi. Mi smo to naučili da bacamo njenu koru a Indijci kao nacija je koriste jako dugo za razne svrhe u ovom slučaju ljekovite.

Kora od banane je jako dobra za kou i može da jako dobro tretira od raznih kožnih bolesti. Potrebno je samo da utrljate koru banane na kožu i ona može da djeluje kao antioksidans, te će na taj načinda hidratizira i ublaži svrab koji nekada može da bude jako iritantan i naporan a pomaže i kod psorijaze. Koristi se sama unutrašnja strana kore evo kako:

Bezopasne bradavice se mogu ukloniti tako što će te da utrkljate sa unutrašnje strane kore na bradavicu.

Ono što se vama sigurno može svidjeti jeste da kao i kokosovo ulje, unutrašnja strana kore banane može da pomogne kod zdravlja vaših zubi i može da se izbijele zubi. Sa njom je potrebno da dobro istrljate zube, svkai dan barem 15 dana i vidjet će te na vašim usnama da se dešavaju neke promjene.

Ono što je sigurno jeste da je puno bolje da se koriste prirodni preparati jer neče dovesti do nekih loših posljedica kao što to može da uradi hemijski neki preparat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *