Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo su novi uslovi za penziju! POČINJU od mjeseca marta 2021. godine! Penzioneri plaču i kukaju, ovo humano nije! ZAR SADA i ovo – Brzina Info

Ova dešavanja blisko povezana za Balkna nas jako često može zbuniti i jako često znamo rećo da neke priče nisu istine ali da ljudi rade na tome da se ovo desi. Tako prije par dana je stigla ova vijest koja je u velikoj mjeri uznemirila sve, svi su se pitali šta i kako da urade. Pogledajte i vi o čemu mi sada govorimo i da li će ovo za vas problem da bude.

Ono što se počelo govoriti jeste da sam početak nove godine a to je 2021. godina mogao bi da se pojavi novi zakon koji je blisko povezan za zakon o penziji a i odlazak u penziju. Mnogi kada su čuli da je mogo desiti da nastanak ovog novog zakona nije dobar ni za koga. Takođe svima je zanimljivo da će ovaj zakon da bude validan i za cijeli Balkan. Radi se o tome da je sada trenutno potrebno određeni radni staž da bi otišli u penziju kod svakog će da bude drugačije. ALi kako mi dobijemo informacije i sve će se to promijeniti. Kada se govori o ovom novom zakonu koji bi mogao da nastupi potrebno je da se doda još 3 godine rada da bi se otišlo u validnu panziju.

By Brzina