Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo su jezivi detalji koji su šokirali i potresli cijeli Balkan! Jelena je smaknuta u kući ove poznate pjevačice pa bačena na nasip! SNIMAK se pojavio – Brzina Info

Već jako dugo se priča i jako dugo se spekuliše u ubistvu i to je tema koja i dalje sve zanima i svi smatraju da je ovo jedna od najvećih misterija koje su se desile na našim domaćim prostorima i oko nas.

Javnost je uveliko bila poznata sa tim da je za ubistvo pjevačice optužen bio njen suprug Zoran ali nakon određenog vremenskog perioda pojavio se jedan kamiondžija koji je na isti ovakav način ubio nekoliko djevojaka u raznim državama kada je vozio ture u tim državama.

Neki su mediji naveli da ej on krivac i za ovaj slučaj pa su svi pali na vrat kamiondžije dok se nije ispostavilo da on nije mogao to da uradi jer je on tada imao alibi koji mu je bio potreban.

Naime on je u tom trenutku bio u blizini Srbije ali je poslije i optužena i Zoranova majka koja je u dva navrata odbila da ide na poligraf i tada je jako puno sumnje bacila na sebe. ONA JE Na tijelu imala nekoliko uboda od šarafcigera i sve se to desilo u kući ove poznate pjevačice jer nije bilo krvi koja se sljevala po njenom tijelu. Nađeni su i dokazi na Zoranovim farmerkama i blato sa napisa!

By Brzina