Ovo su detalji o paljenu automobila pjevačice Maje Marijane:Pjevačica je trudila da sakrije ovo ali nažalost nije uspjela… (FOTO) – Brzina

Ovo su detalji o paljenu automobila pjevačice Maje Marijane:Pjevačica je trudila da sakrije ovo ali nažalost nije uspjela… (FOTO)

Maja Marijana je zamedija objavila da j enjen automobil ispred njene kuće na Žarkovu zapaljen i to s edesilo prije tri sedmice ali to je radi istrage koja se radila krila od svih.

Loading..

Nije uspjela sve da sakrije pa se saznalo za ovaj požar i pjevačica je odlučila da podijeli i sa javnosti ovo sve što se desilo i rekla je da sumnja da je počinioc poznat joj.

-Ovaj strašni događaj se desio još u 22.aprilu u 1:45 sati u noći.Dvojica muškaraca sa kapuljačama su ušli u njeno dvorište i bez imalo srama i straha zaplili njen automobili.Mi smo ih na vrijeme ugledali ali nismo mogli da ragujemo na vrijeme jer je požar odmah planuo i mi nismo mogli da spasimo to.Ja sam odmah pozvala policiju i vatrogasce i mogu da kažem da su jako brzo stigli.Jaka vatra je bila i uništila je cijelo auto ali mi nismo imali na njega osiguranje.-kaže Maja Marijana.

Pjevačica kaže da su se ona i njena porodica jako uznemirili i jako su uplašeni.Kako kaže plaše se svi za svoju sigurnost.

-Pa naravno da smo radi toga svi u mojoj kući jako uznemireni.Svi,moj muž dijete i ja.Dogodilo nam se ono pto možemo da vidimo samo na filmovima u noćnim moramam a nikada nismo mogli da vjerujemo da se to nama može dogoditi.Policija već ide ka tome da sazna o kome se radi,sve mi već znamo ali nećemo da govorimo da nebih promijenil istragu.-kaže Marjana.

Na kraju je istakla da veruje policiji i da se nada da će naći piromane.

-Oni vjeruju da su na praovm tragu i čekamo samo da će odgovorati za sve što su nam radili.

Kada su je pitali na kome je bio automobil,Maja nije željela baš precizno da odgovori ali je rekla da njen suprug Mladen i ona moraju da kupe novi automobil.

-To je bio naš zajednički automobil ali više ga je vozio moj muž.To nam je služilo za putovanje za odlaske na nastupe i tako da moramo pod hitno da nabavimo novi auto.-kaže pjevačica


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *