Ovo sredstvo čisti sve mrlje i nečistoće:Potrebna vam je samo jedna kap da sva masnoća nestane! (RECEPT) – Brzina

Ovo sredstvo čisti sve mrlje i nečistoće:Potrebna vam je samo jedna kap da sva masnoća nestane! (RECEPT)

Nemojte trošite novac na razna hemijska sredstva koja često ne daju rezultate. Umjesto toga savjetujemo vam da napravite ovo domaće sredstvo koje provjereno uklanja nečistoće i masnoće sa površina. 

Loading..

Mi Vam savjetujemo da ne trošite svoj novac na skupa hemijska sredstva koja ne daju posebne rezultate.Naš savjet je da napravite posebno domaće sredstvo koje će da vam bude od koristi i koje će na provjeren način da ukloni sve nečistoće ali i masnoće koje se skupljaju na određenim površinama.

Sve što vam je potrebno da bih napravila ova sredstva su tri sastojka koje svako od vas sigurno ima u svom domu i često koristi ali nije bio upućen da na takav način može da vam pomogne.

POTREBNO VAM JE:

  1. PAMUČNA KRPA
  2. ALKOHOL
  3. STARA ČETKICA ZA ZUBE

Ono što vam je potrebno jeste da alkohol koji već imate nanesete na jednu krpu,te zatim sa njom očistite šporet ili pak rernu ako se desi da u njoj nešto zagori.Ako je površina jako puno prljava,onda uzmite alkohol pospite po tim nečistoćama te ostavite da tako odstoji do sat vremena te obrište jednom krpom.

Ako se desi da mrlje nisu nestale, postupak ponovite pa onda tu nečistoću istrljajte četkicom za zube ili žicom.

MI VAM SADA DONOSIMO SAVJETE KAKO DA VAŠA KUHINJA UVIJEK BLISTA BEZ TROŠENJA SUVIŠNEG NOVCA

1.ČIŠĆENJE RADNIH POVRŠINA:

Uzmite jednu čašu,pomješajte čašu vode sa pola čaše sirćeta i pola čaše votke.Ovo dobro sjedinite i sipajte u bocu sa raspršivačem.

Kada koristite ovo mi vam savjetujemo da uvijek nosite gumene rukavice jer je ovo jako teško sredstvo.

2.KAKO NA EFIKASAN NAČIN OPRATI SUDOPERU:

Ako niste znali amkonijak je jako dobar za čišćenje kamenca.Dodajte vode i napravit će rastvor koji će da očisti vašu sudoperu do te mjere da blista.Nakon što nanesete,deset minuta ostavite da odstoji te isperite toplom vodom.

3.ČIŠĆENJE MIKROVALNE:

Uzmite oko pola litra vode u jednu zdjelu te dodajte dvije kašike sirćeta,te ovaj rastvor stavite u mikrovalnu.Uključite mikrovalnu na 5 minuta,do 10 ako je masnija,te ostavite da sirće u potpunosti ispari.Nemojte ni u ovom slučaju zaboraviti da nosite gumene rukavice.

4.ČIŠĆENJE RINGLE:

Za ovo vam je vjerovali ili ne potrebnna samo pasta za zube i stara četkica za zube.Stavite pastu na četkicu te izribajte ringlu.Ostavite tako pastu na ringli oko 15 minuta,te isperite toplom vodom i izbrišite krpom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *