Ovo se još nikada nije dogodilo:Od jeseni kreće novi pakao! Ona je nova učesnica Zadruge 3 i to za nevjerovatnih 50.000 eura…Pogledajte koji su njeni uslovi. – Brzina

Ovo se još nikada nije dogodilo:Od jeseni kreće novi pakao! Ona je nova učesnica Zadruge 3 i to za nevjerovatnih 50.000 eura…Pogledajte koji su njeni uslovi.

Vjerovali ili ne Stanija Dobrojević ulazi i u Zadrugu 3 i to za nevjerovatnih 50.000 eura.

Loading..

Starleta je već dogovorila sve u vezi svog ugovora i ponovnog ulaska u Rijaliti.

“Već uveliko planira se treća sezona”Zadruge3” koja bih trebala da počne na malim ekranima u septembru mjesecu.Stanija j tražila 50.000 eura da se po drugi put nađe na imanju u Šimanovicima.Produkcija nju smatra za jednu od najboljih rijaliti učesnika koja im jako puno diže gledanost.Oni su pristali da joj isplate cifru koju ona traži.Takođe njihov dogovor je bio takav da ako pobjedi produkcija Pinka joj je dužna da umjesto nje plati državi PDV.

Kako iz produkcije kažu Dobrojevićeva nije sto posto zadovoljna kako se predstavila u ovoj sezoni i želi da se pokaže u boljem svjetlu.

“Iako je ona i sada u centru pažnju njoj s ene dopada da bude solo igrač.ona se nadala do zadnjeg trena da će Vladimir Tomović da se vratii da će oni da nastave svoju ljubav pred tv ekranima ali on je radi svog oca koji je jako bolestan morao da odustane.Ona voli da bude u rijaliti u paru i da tako gradi svoju priču.Rekla je da će u sledećeoj sezoni posebno da dominira jer se ovdje nije snašla baš najbolje.”-kaže sagovornik blizak produkciji.

Kako kažu vrlo je moguće da ona u Zadrugu 3 uđe ruku pod ruku sa Tomovićem.

“Govorili su o tome da bi bilo jako interesantno i publici da oni uđu kao par.Prokcuije će narednih dna da pozove Vladimira i da ga pita da li želi to,ako njegov otac bude bolje.

Kako kažu oni se nadaju da će njmu da otpišukaznu od 50.000 eura koju mora da plati jer je diskvalifikovan radi toga jer je udario Aleksandru Subotić,ali pored toga dobit će i honorar.Može se reći da je ovo jako dobra ponuda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *