I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i svi su ostali u šoku. Pogledajte i vi o čemu se radi.

Naime, radi se o braći koji su jako poznati pjevači a to su Dejan i Saša Matić. Oni su rođen 1978. godine. Međutim ono što smo mi saznali je sve iznenadilo. Radi se o tome da su oni rođeni sa jako dobrim vidom, međutim pošto su rođeni prije vremena morali su u inkubator.

Tako dok su bili u inkubatoru zbog loše kontrole medicinskog osoblja oni su ostali bez vida i nakon toga više nisu ni vidjeli. Ovo je jedna od priča koja se do sada nije znali na našim prostorima te smo mi odlučili da je sada sa vama podijelimo.

Šta vi mislite o ovome svemu što se njima dogodilo? Podijelite sa nama svoje mišljenje o ovome svemu i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina