Ovo nije ni ti Brena, ni Ceca a nju mnogi smatraju jednom od najbogatijih Srpskih pjevačica. NJENO ime ste sigurno mogli da čujete jako često a to je Dijana Janković koju svi znaju Kao Didi Džej. Udala se 2013.godine za IT stručnjaka Danijela koji je 20 godina stariji od nje ali ona je rekla d ajoj to nikada nije smetalo.

Dijana je oduvijek željela da postane poznata i da snimi nekoliko pjesama. Poznatija je ipak bila po time da se hvali jako često sa bogastvom. Radi toga jako čest bude na meti. Na društvenim mrežama svaki dan objavjuje luksuz, skupu odjeća i luksuzna putovanja.

Jednom prilikom je izjavila nešto što je dugo vremena bila na meti ismijavanja. jednom je rekla da će uskoro da budu puštene lutke sa njenim likom i da će sve djevojčice da se raduju svemu tome. Dijana je rekla da ima kuću od 500 kvadratnih metara i garderober u kući koji vrijedi kao pola njihve kuće.

Njena izjava da želi cijeli sprat da pretvori u garderober naišla je na razne komentare. Rekla je i da ima kolekciju Hermesove Birkin torbe koja košta kao dva stana u Beogradu.

By Brzina