Kada malo progovorimo o Veljku Ražnatoviću možemo da znamo da se on uvijek nalazi u centru pažnje jer je osoba koja se trudi da sa svim svojim pustupcima bude u centru pažnje i u svim novinama. Imao je puno sreće jer je sin poznatih roditelja. Nema osobe koja ne zna ko je Ceca a ko Željko.

Ali pored toliko slave Veljko je odlučio da ode na teži put pa je odlučio da postane bokser i to je jako težak posao jer je Veljko krenuo jako mlad u to. Veljko je u 3 godine karijere imao je 11 protivnika i on je sve sredio sa nokautom i svi su to smatrali kao gest. Odmah u Srbiji su svi krenuli da se takmiče sa njim. Mnogi su govorili da mu Ceca plaća da protivnici padaju na tlo cim on udari. To ga je nerviralo i nepravda ga ljutila. On se trudi da radi kao sportista. Svi znaju da je Veljko ljubitelj pasa pa je on u Titelu uzgaja i kupuje kućne ljubimce jer u vili na Dedinju više mjesta nema.

On uzgaja sada i borbene pse kao što su pit bulovi i psi za borbe ulične. Objavio je story i napisao je da se oprašta od svog omiljenog psa za kojeg je vezan jako bio.

By Brzina