Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

“Ovo je za moju najljepšu trudnicu.” Bogdan sa svojom objavom šokirao javnost! DA LI JE MOGUĆE? Pojačanje uskoro stiže – Brzina Info

Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najintrigantnijih estradnih ličnosti koje se javljaju kod nas na Balkanu ali je jako i popularna jer se njene pjesme slušaju u svim državama a ona je i dalje jako popularna pogotov radi braka sa Željkom Ražnarovićem, i mnogo osoba nije imuno na njene pjesme. Ceca se uvijek trudila da svoj privatni život krije i čuva od očiju javnosti a medijima je davala samo ono što je ona željela.

Ona ako želi da nešto sazna se to i uradi. Tako je bilo i sa novom vezom za koju se saznalo prije mjesec dana. Njih dvije su određeni vremnski period u vezi ali Ceca je to krila. Sada su upoznali porodice i sve izgleda da to ide ka ozbiljnoj vezi. Bogdan do sada nije bio toliko poznat dok u vezi nije sa Cecom pa se sada prati sve.

Tako da svi misle sada da mu i nije problem jer je znao od prije da je Ceca jako velika zvijezda i da nju novinari prate gdje god se pojavi. Tako da prati se njegov profil i vidjeli su stori gdje je on napisao “Najljepšoj trudnici” a sada svi pitaju da li je to neka prijateljica ili neko iz porodice.

By Brzina