I sami ste svjedoci kako do nas svakog novog dana dolazi veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako kako do nas dolaze priče sa cijelog Balkana tu su i priče iz cijelog svijeta koje su jako aktuelne te ih mi dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vi

Naime, radi se o tome da je na meti medijskih kritika u posljednjih nekoliko dana bila influenserka imena Brijel Birmen (23) koja dolazi iz SAD. Naime, ona se ovim poslom bavi već jako dugo vremena i to joj jako dobro ide. Međutim prije nekoliko dana se desilo nešto što je mnoge šokiralo.

Radi se o tome kako je ona na svom Instagram profilu postavila jednu sliku koja je šokirala sve njene fanove. Na toj slici je bila ona zajedno sa svojim očuhom. Sve bi to bilo normalno da oni nisu napravili čudnu pozu koja je izazvala veliki šok među fanovima.

Pogledajte i vi kako su se oni slikali, i podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima. Recite nam šta mislite o ovoj temi koja je posljednjih dana jako aktuelna u medijima.

By Brzina