Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je Srbin koji je šokirao cijeli Balkan! Kada su vidjeli šta je napisao na posmrtnici supruge nisu mogli da vjeruju! – Brzina Info

I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa mnogim novim informacijama koje se dešavaju na našim prostorima. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna vijest koja nije baš svakidašnja i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte o čemu se radi i podijelite obavezno sa nama svoje mišljenje.

Radi se o tome da je ovo priča koja se desila u jednom manjem mjestu u Srbiji. Ovo kada se desilo mnogi nisu mogli da vjeruju i mještani su bili šokirani ovime. Radi se o tome da je jedna supruga od čovjeka bila jako bolesna te je otišla u bolnicu.

U bolnici je bila nekoliko dana i kada su vidjeli o čemu se radi pristupili su liječenju. Međutim kroz par dana desilo najgore a to je da je nastupila smrt. Nakon toga su obavijestili njenog supruga, koji je to jako teško prihvatio.

Nakon što je on to čuo bio je jako slomljen te je odlučio da na posmrtnici napiše kako su ljekari krivi za njenu smrt. Nakon toga što se desili mnogi su bili u šoku. Šta vi mislite o ovome. Pišite nam u komentarima.

By Brzina