Danas mi govorimo prije svega o svim majkama na svijetu koja su prije svega dobra i najbolja bića koja rade sve za svoju djecu i koji žive za njih. Ima dosta slučajeva kada se dešava da majka odvoji od svojih usta da bi njihova djeca imala osnovne stvari za život i odrastanje. Ta ista djeca kada odrastu neki pomognu majkama ali neki okrenu im se kada oni ostare.

Imamo situaciju kada neka djeca zaborave svoje roditelje, svoje majke i kada ostanu same, moraju da idu u dom i onda njhovo dijete ih nikada ne posjete. Koliko sinovi mogu da budu nemarni prema majkama mogli smo čuti nebroj puta ali ovaj put mi donosimo vama jednu priču iz Srbije.

On je izazvao jako veliki bjes na društvenim mrežama. Bila je svadba a svoju majku je stavio na čelo stola, da bi njegova buduća supruga tada pobunila i rekla je šta će stara da bude na čelu stola. On je rekao da mu je to majka i da je to normalno. Njemu je bilo dosta njena zvocanja, bijesan ustao, uzeo mikrofon i rekao je “Da li neko želi da kupi moju majku.”

Gosti su u šoku bili. Rekli su mu neki da ne može tako da se ponaša prema svojoj majci.

By Brzina