Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je savršena kućica koja košta samo 6000 eura! Za samo 48 sati vi na svom ognjištu možete da imate spremnu kuću i riješiti problem stambenog pitanja za cijeli život – Brzina Info

Kao i što mnogi znate na našu adresu iz dana u dan dolaze razne priče ali i razne ponude. Tako smo mi sada odlučili sa vama da podijelimo ovu vijest koja vam može pomoći ali može i sve da vas iznenadi. NAIME POGLEDAJTE vi sada o čemu mi govorimo. Na jednom međunarodnom sajmu koji se radi o građivanarstvu koji je inače održan u Beogradu jedan od jako zanimljivih ali i najpristupačnijih projekata koji su bili predstavljeni tada su bili projekti povezani za montažne kućice.

Montažne kućice su bile za 40 do 50 posto jeftinije nego tradicionalne i obične kućice pa je tako ova kuća od 31 metar kvadratni košta oko 6.040 eura a kuća od 100 kvadrata spremna za ključ u ruke košta 16.180 eura. pored svega toga kućice su jako pristupačne i jako jeftine i imaju jednu karakteristiku koja će vas bez sumnje oduševiti. Radi se o tome da ova kuća se može izgraditi za samo 48 sati vjerovali ili ne!

Ovo su kuće kojih je sve više i više sada na Balkanu i iz dana u dan ih je sve više na našim prostorima a samim tim možete da pretpistavite da su one jako kvalitetne i da su ljudi zadovoljni sa sivm tim i nećete se ni vi razočarati ako odlučite da ovu kuću nabavite i da svoj život nastavite u njoj.

By Brzina