Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je savršen recept Babe Vange koju prate najveći Balkanski bogataši! EVO KAKO da brdo love dođe vam, i sreća (FOTO) – Brzina Info

Opet ćemo mi malo da govorimo o Babi Vangi koja je oduvijek bila dobra i jako zanimljiva tema. Ljudi vole da slušaju o njoj, a najviše nas iznenađuje kada pogledamo koliko je ona pogađala budućnost od cijelog društva i tako od svih osoba koje su do nje dolazile da bi je posjetili.

Jako veliki broj poznatih ličnosti sa Balkana su dolazile kod nje na razgovor i to sredinom 70. tih godina prošlog vijeka. Čak i kaže jedna legenda da je kod nje bila Silvana Armenulčić a to je prva osoba koju je Baba Vanga tada odbila jer nije htjela da joj gleda u budućnost, Znala je da će za mjesec dana život izgubiti. Kada su Saša Popović došli i Lepa Brena ona im je rekla da se njihov bend raspada.

Ono što je Baba Vanga rekla o novcu rekla je da trebate u kući da imate čisto i da suđe ne smije da bude krnjavo. U jedan čošak vaše kuće stavite par novčica jer će to da vam čuva blagostanje i bogastvo.

By Brzina