Saša Kovačević koji je 33-godišnjak koji dolazi iz Koteža je konačno odlučio sada da ispriča svima kakav je on pakao i probleme i maltretiranje prošao u braku , a ne samo on nego i njegov sin. Njih je uništavala i malteretirala njihova majka to jeste supruga. Od Nove godine Saša je u centru s svojim sinom dok je 150 metara od njih supruga. Veza je na daljinu jer je situacija takva. Rekao je da je ona radila kao vaspitačica i onda nakon toga promijenila raspoloženje.

Mi smo se vjenčali u septembru 2018 godine a manje od tri mjeseca prinova je stigla. Naš odnos se počeo mjenati na gore čim je trudna ostala.- rekao je Saša na početku svoje ispovjesti. On je rekao da do šestog mjeseca Ružica je živjela na Kosovu ali je onda se preselila u Beograd jer je tešku trudnoću imala. “Čudno se jako ponašala, kada su svađe bile udarala se po stomaku. Nakon poroda situacija je gora bila. Napadala me , kritikovala i prebacivala. Ona je loša bila i tenzije su jako velika tenzija je vladala.

SAM JE rekao da je bilo situacija kada mu je zabrinjavala da jede i on je tada radio dva posla a sa vremenom se desilo da je sve preraslo u fizičke sukobe. “Gađala me pepeljarom, čupala kosu. Ja sam se branio. To je stravično bilo. Pobjegao sam od nje i tražio zaštit.”

By Brzina