U ovo teško vrijeme skoro pa da i nema dana da ne čujemo mi neku tužnu i lošu vijest. Pored toga jako često možemo da vidimo i da čujemo razne informacije o svemu što nam se sada dešavaju. Sada je ova prila stigla iz Broda a majka se zvala Biljana KOKIĆ koja je nažalost napustila ovaj svijet jako mlada u svojoj 37-oj godini života od teške bolesti. Nažalost dječica su ostala sama bez svoje majke.

Ovo je hrabra majka koju su svi njeni sugrađani zvali majka heroj koja je mogla da se brine o desetoro djece koje nažalost nije uspjela da othrani jer je smrt bila bliža i došla je brzo i iznenada a njena dječica su ostala uskraćena njene ljubavi. Ona je iza sebe ostavila sedam sinova i tri kćerke u dobi od 4 do 17 a njena najveća želja je krov nad glavom.

Ovo je porodica koja živi u Brodu kao podstanari a majčinim naporom su redovno išli u školu i vaspitani su kao pošteni ljudi. Biljana je rekla da je njena najveća želja da djeca imaju krov nad glavom i da djeca budu dobra i poštena. Sada o Biljaninoj djeci brine baka Petra koja moli Boga da im da dobro.

By Brzina