Ovo je priča koja ne ostavlja nikog ravnodušnog!Oženio je 4-godišnjakinju a kada saznate koji je razlog,rasplakat će te se ! – Brzina

Ovo je priča koja ne ostavlja nikog ravnodušnog!Oženio je 4-godišnjakinju a kada saznate koji je razlog,rasplakat će te se !

Svjedoci ste da mladi sve više oboljevaju.

Loading..

Kada pogledate da su djeca bolesna sve više ne možete da ostanete imuni na to.Pogotov kada pogledate dijete koje ima 2,3,4 godine i ima najtežu bolest a roditelje ne vide način da mu pomognu ,to je sve da se srce stegne.

Ova djevojčica ima samo 4 godine i zove se Ebi.

Već odavno ona je teško bolesna akutnu limfoblatinu leukemiju.

Ona sada živi u New Yorku sa svojim roditeljima i iz dana u dan se bori sa ovom opakom bolešću.

Ona sada svoje vrijeme većinom provodi u bolnici Melodies gdje je tokom boravka tamo jako sprijateljila sa Metom.

On je inače medicinar u bolnici u kojoj boravi mala Ebi i u kratko vrijeme postao je jako blizak sa porodicom,gotov kao član porodice.

On se trudi svakodnevno da uljepša dane djevojčici i da njen boravak u bolnici učini što ljepšim.

Kako je i djevojčica baš po prirodi jako nasmijana i vesela,ona uživa u društvu medicinara.U jednom trenutku je poželjela i rekla njemu da bih voljela da se uda za njega.

Kada je čula izjavu porodica djevojčica se dugo smijala.

Mat je uspio da se dogovori sa svojim kolegama i majkom od djevojčice da se organizuje malo vjenčanje koje će biti spremljeno samo zanjih dvoje.

Na tom vjenčanju ništa nije nedostajalo.Tu je bila torta a i malena djevojčica je imala vjenčanicu baš onakvu kakvu je ona željela.

Vjenčanica je napravljena specijalno za nju,po njenim željama.

Majka djevojčice ne može da vjeruje da su uspjeli da naiđu na osoblje koje je puno ljubavi i razumjevanja.Koji su spremni sve da učine kako bih svi bili sretni i zadovoljni.

On je imao veliku želju da uljepša dan ovoj divnoj djevojčici,da na bilo koji način je usreći i ispuni njenu želju.Želio je da učini šta za nju što će ona pamtit cijeli svoj život.

SITNICE U ŽIVOTU MNOGO ZNAČE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *