Ovo je priča koja je podigla svijet na noge: Čovjek koji je prije bio žena,porodio se i na svijet donio sina! Napokon dao sovju prvu izjavu! (FOTO) – Brzina

Ovo je priča koja je podigla svijet na noge: Čovjek koji je prije bio žena,porodio se i na svijet donio sina! Napokon dao sovju prvu izjavu! (FOTO)

28-godišnji Wyley Simpson koji sada trenutno živi u Teksasu sa svojim zaručnikom, takođe 28-godišnjim Stephenom Gaethom, je počeo polako da se transformira u mušku osobu u svojoj 21 godini. Unatoč svim terapijama koje je koristioi testosteronima on je zatrudnio pa je ovaj par nedavno i na svijet donio zdravog dječaka.Liječnici su mu rekli danema načina da ostane trudan jer je on odavno prestao da ima menstruacije ko žena ali to se na kraju desilo. Par je odlučio sa javnosti da podijeli ovu vijest u februaru mjesecu 2018. godine. Oni su rkeli da je dijete samo uspjelo da učvrsti njihov odnos ali i da ne želi ponovo da ostane trudan radi svih napada koje doživljajvaju on i njegova porodica od stranaca.

Loading..

Par je proslavio prije par dana 6 mjeseci svog sina te su dali maleni uvid kako je njihov život bio tokom trudnoće ali i kasnije.

Wyley koji inače još uvijek imao funkcionalnu vaginu kao i sve ženske reproduktivne organe je rodio svog sina na carski rez.

“Naravno da je neobično se susrsti sa trudnim muškarcem na ulici pa smo mi skoro svaki dan bili zlostavljani i to je bio jako težak period za nas.

Međutim iako je sretan jer se ostvario u ulozi oca, Wyley kaže da neće više imati djece na ovaj način kao što se sada desilo.

“U budućem vremenu želim potpuni prelaz da se desi sa žene na muškarca tako da vjerovatnost da ću imati diejte na ovaj način skoro pa nemoguća.”

POGLEDAJTE VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *