Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo čuli ostali su začuđeni jer nisu ni sami mogli da povjeruju da se ovako nešto dešava.

Tako je prije nekoliko dana do nas došla priča o jednoj pjevaču iz Bosne i Hercegovine kojeg mnogi vole i mnogi znaju njegove balade na cijelom Balkanu. Radi se o pjevaču Al Dinu koji je jako velika zvijezda ali pored toga prije par dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge šokirala.

Radi se o tome da je on imao bračnih problema jer je njegove žena njega tukla pred djecom. Glavni razlog za to je bio taj kako on navodi jer je mislila da on nju vara. On je tražio odmah razvod, nakon čega se ispostavilo kako je zapravo ona njega varala cijelo vrijeme i odmah nakon razvoda se udala za drugog.

Šta vi mislite o ovome svemu što se njemu dogodilo? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina