Danas mi za vas donosimo jedan trik koji može da vam pomogne na brz i efikasan način. Svi vi imate velike probleme najprije sa žutim flekama koje se stvore oko WC šolje i to sve od kamenca i od hrđe. TO je moguće da se skloni sa nekim sredstvima za čiščenje ali svakako to je jako puno hemikalija. Mi sada super trik vam donosimo kako da wc šolja sija i da bude blistava i to za samo par minuta bez potrošenog novca ni ti jedan cent.

Nemojte nikako da gubite vrijeme jer rješenje je na dohvat ruke. Ako je dno od vašeg WC-a promijenilo boju to je od vodokotlića koji pušta boju to jeste boju željeza i voda je tada narandžasta. Još kada se voda pomješa sa kamencom dobiju se narandžaste fleke oko ruba i ni ti jedno sredstvo ovo ukloniti ne mož. Ovo je trik kojim se svi koriste samo je potreban papir od ubrusa, alkoholno sirće. Na početku pustit vodu iz vodokotlica i dodajte sirće. Nakon toga prelijte rub i preko fleke.

Kada se ovo natopi neka stoji oko 2 sata a ako je to teško da se ukloni onda neka natopljeni papir stoji u wc šolji tokom noći da bi posao odradio svoj.

By Brzina