Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OVO je jezivo proročanstvo jedne od najpoznatije moderne proročice za 2021. godinu! SAMO JEDNA grupa ljudi će ostati živa! – Brzina Info

Da ste u razgovoru sa ljudima neko rekao da će ova 2020. godiNA da obilježi svima strah, i da će glavna tema da bude ono što je bilo, da li bi to vas promijenilo da li bi drugačije gledali na sve to ili bi baš u sve to povjerovali? Istim riječima je Til Svon u decembru 2019 godine govorila o tome šta nas čeka i na šta treba da budemo spremni.

Ovo je kontraverzna “spiritualna učiteljica” i ona je rođena u junu mjesecu 1984. godine u Americi to jeste u Santa Feu, kao Mari Til. Ona kao tinejdžerka je živjela u Loganu. Tamo su je svi maltretirali radi sposobnosti koje je ona imala od svije 19 godina i doživljavala je sve i svašta.

Ona je 2011. godine objavila knjigu Vajar na nebu i tada je i svoj You Tube kanal otvorila. Njena popularnost je rasla svaki dan. Radi toga je govorila i da je vidovita i onda je rekla o 2020. godini. Napomenula je da će 2020. godina da bude prekretnica, promjena i da će sve što se bude dešavalo da bude u sjeni.

POGLEDAJTE VIDEO

By Brzina